yogho

Senaste inläggen

Av Millan - 26 november 2012 19:35

 

ANNONS
Av Millan - 26 november 2012 13:22

 


 ANNONS
Av Millan - 24 november 2012 11:24

Shoo! 


Nu drar jag och Cassie iväg och badar hela dan! Aapkul!    Hörs senare!! 

Av Millan - 23 november 2012 07:10

Vet inte varför men jag är alltid typ halvdöd på Fredagar. Orkar ingenting sen ligger jag och halvsover på rasterna. (det gör jag iof annars oxå men mer än vanligt!! ) 

Förra veckan såg jag ut som ett liv när jag gick omkring med otvättat hår och ingen smink! Ser lite fräschare ut idah iaf!!! Men jag är ändp halvdöd och vet inte om jag kommer orka en hel dah! GAAH! Slutar 14:50 oxå! Skitmys!! -.-  Nu ska jag iväg och möta mina människor. Tjarrå!!   

Av Millan - 21 november 2012 20:25

Shoo!!


Kom på att jag inte skrivit något på hela dan , hehe! 

Men jag har för lite pepp och inspiration !! Inte bra!! Sitter och kollar caty.nu och försöker bli lite peppad och inspirerad.  


Iallafall så repade jag idah inför julshowen i skolan! Jag och några till ska spela bandet Timoteij och sjunga kom! Det var grymt kul ! Längtar  till nästa gång!! Dock glömde jagmin favvo hoodie i aulan och sen var jag för feg för att gå och hämta den   


Imorn ska alla sjuor till Södermalm och se nån teater. Dock sitter alla klasser i varsinn buss så jag får inte sitta med Cassie !!!! MEN jag tänker smita in till deras buss iallafall!! Try to stop me   


Har som sagt fett dåligt med inspiration nu så ni får en tråkigbild som jag ska ha till mitt svenskaprojekt. Hehe... 


 NOMNOM!! btw. Har ni något tips på hur man kan få inspiration ? 

Av Millan - 20 november 2012 14:31

 


Haha bästa e att få egoboostar av disneycitat   


De som hände har tryckt ner mig som fan. Men jag ska göra som Rafiki säger!! Istället för att fortsätta springa iväg för det som hänt ska jag istället lära  mig av det. Jag kan inte ändra att jag valde att stanna kvar hos dem som tryckte ner mig.. Deras jävla ord kommer alltid sitta kvar. Men jag ska lära mig av den lilla erfarenheten och sluta gömma mig nu. Det är MITT liv och jag lever inte alls som jag vill. Ska börja göra de, sluta va ledsen , fokusera på nuet och framtiden. OH hell va jag e pepp! Av Millan - 20 november 2012 09:00

 
Av Millan - 19 november 2012 21:42

Shoo! 


Insåg nyss att jag inte gjort ett "riktigt" inlägg idah. Hehe. Måste bli bättre på de , så ni vet vart ni har mig!   

Dagen var rätt bra , skittråkig iof . MEN jag känner att jag är världens grymmaste på matte , FÖR vi hade prov och det var plättlätt!!    Stoolt! 


Efter skolan hade jag utvecklingssamtal. Tror aldrig jag har skämts så mycke! Jag satt bara där och lyssna på när de andra diskutera min betyg osv. GAAH! Så tror jag att jag råkade somna ett tag där. Försvann i min egna lilla värld... hehe! 

Men vi kom fram till bra beslut tycker jag !    Och imorn ska jag vara socialare mot klassen och inte sitta instängd som en rädd liten sak , YEEY! Och ska sluta fokusera på att impa på "han" . Det blir ändå bara helt knas varenda gång!    Ska sätta fart att hitta en riktig grabb snart , fast är inte så intresserad just nu så ska vänta lite , haha! 


 


Presentation


Shoo!
Jag heter Millan och är en ganska crazy chey som är rätt soft och älskar Japan! Men jag har världens sämsta självkänsla och har precis börjat högstadiet , bra kombi va ?
I bloggen hittar du : knas, musik, anime, manga , stil , godis och ostbågar!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ yogho med Blogkeen
Följ yogho med Bloglovin'

http://www.animemarket.se/


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se